M.U.M & Minus proudly presents "Miami Sessions with Richie Hawtin"- M.U.M- Episode 75
Collapse
X
-
M.U.M & Minus proudly presents "Miami Sessions with Richie Hawtin"- M.U.M- Episode 75
Co tu dużo gadać Panie, treści pieśni niczym lanie, wody Panie na mój młyn, taki dobry z tego czyn, że płynące z setów dźwięki, niszczą fazy mej udręki, i już człowiek zajarany, leci wiskać leśne polany, w poszukiwaniu grzybów oczywiście, ja też przyznaję uroczyścieTags: None -
Re: M.U.M & Minus proudly presents "Miami Sessions with Richie Hawtin"- M.U.M- Episod
thanks bro
love me some hawtinI wonder if this new healthcare thing covers my pre-existing condition: AWESOMENESS. -
Re: M.U.M & Minus proudly presents "Miami Sessions with Richie Hawtin"- M.U.M- Episod
What a week for sets ... and they just keep coming !sigpicSimonR
This release was mastered direct from vinyl at the request of the DJ and as such features natural sound characteristics of this medium such as record surface noise.Comment
-
Co tu dużo gadać Panie, treści pieśni niczym lanie, wody Panie na mój młyn, taki dobry z tego czyn, że płynące z setów dźwięki, niszczą fazy mej udręki, i już człowiek zajarany, leci wiskać leśne polany, w poszukiwaniu grzybów oczywiście, ja też przyznaję uroczyścieComment
Comment